top of page
pexels-nadin-sh-78971847-17146247.jpg
Frame 48097332.png

סנגרייה

ננצל את הזמן שהרוזעלך בתנור להכנת סנגרייה חמה שתחמם את האווירה. המתכון ממש פשוט:

בקבוק יין אדום (750 מ"ל)

2 תפוזים, לא מקולפים ופרוסים לעיגולים

6 "מסמרי" ציפורן שלמים

6 מקלות קינמון

3 כוכבי אניס

1/4 כוס דבש

1/4 כוס ברנדי (ניתן להחליף בוויסקי)

 

 

1. ניצוק את היין לסיר בינוני, נוסיף 3 מקלות קינמון, 3 כוכבי אניס, תפוז אחד פרוס לעיגולים (את השני שומרים להגשה), 6 "מסמרי" ציפורן, דבש וברנדי. נערבב הכל יחד ומביאים לרתיחה על אש בינונית.

מצרכים

אופן ההכנה

2. כשהיין מתחיל לבעבע, ננמיך לאש קטנה ונבשל במשך 10 דקות.

3. ניצוק רק את היין לכוסות ונקשט עם פרוסות התפוז הנותר. נשבור לחצי את מקלות הקינמון שנותרו ונכניס חצי לכל כוס.

4. כל הכבוד! הסנגרייה שלכם מוכנה 😍. נסתכל אחד לשני בעיניים, נעשה לחיים ראשון להערב, ונבדוק מה שלום הרוזעלך. כשנראה שהם מוכנים נוציא אותם מהתנור ונתקדם לחלק האומנותי של הערב.

bottom of page