רוזעלך של רון יוחננוב
הדייט שלכם יוצא לדרך. נתחיל בלהכין את הקינוח שלנו להערב, רוזעלך שוקולד טעים ומפנק:
6. נמרח ממרח שוקולד על חלקו העליון של הבצק ונגלגל (אם צריך ניתן לקמח שוב את הרולדה).
למילוי:
ממרח שוקולד / לוטוס
תוספות שאוהבים:
שוקולד צ'יפס / שברי עוגיות / קוקוס ועוד
:לבצק קסם מהיר
2 כוסות קמח לבן מנופה
¼1 כפות סוכר
⅓ כפית אבקת אפיה
½ כף חומץ
½ כף שמרים יבשים
¼ כף שטוחה מלח
¼1 כפות שמן
½ כוס + 2 כפות מים
1. נתחיל בלחמם תנור ל:220-250 מעלות.
מצרכים
אופן ההכנה
2. בזמן שהתנור מתחמם, נכין את הבצק. בקערת מיקסר נניח את המלח בתחתית, מעליו קמח, שמרים, סוכר, ומים. נלוש את הבצק כמה דקות.
3. מיד שמתחיל להתגבש הבצק נוסיף את השמן.
4. נמשיך ללוש כ-8 דקות, אם צריך ניתן להוסיף מעט מים (צריך להתקבל בצק דביק שנפרד מהקערה ונשאר דביק בתחתית).
5. נקמח את משטח העבודה ונרדד את הבצק.
7. בעזרת סכין נחתוך את הרולדה לפרוסות ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור לוהט כ-15 דקות או עד הזהבה.